Mr. Bean visszatér

Mr. Bean visszatér

2006. április 13. 12:37, Csütörtök
Rowan Atkinson újra belebújik az angol humor egyik legismertebb szereplőjének bőrébe. Elkezdődtek ugyanis a Mr. Bean - Az igazi katasztrófafilm című vígjáték folytatásának előkészületei.

Atkinson számos, a vígjáték-rajongók körében rendkívül népszerű figurát alkotott meg. Legutóbb például James Bondot figurázta ki Johnny English bőrébe bújva. A legújabb hírek szerint hamarosan visszatér annak a karakternek a bőrében, akinek a világhírt köszönheti. Ő pedig az ügyefogyott Mr. Bean. Atkinson egyszer már filmre vitte Bab Úr kalandjait, ám ez Amerikában nem aratott túl nagy sikert. Európában viszont imádták, így a folytatás helyszínét is itt választották ki.


Az egyelőre cím nélküli második rész során Mr. Bean Dél-Franciaország lakóinak életét forgatja fel. Először a Cote d'Azurba jut el, majd valahogy elkeveredik a Cannes-i Filmfesztiválra is. A bonyodalmak itt tovább folytatódnak, melynek végén saját házivideójával nyitják meg a fesztivált.

Atkinson hazájában igazi sztárnak számít. Az amatőr autóversenyző Anglia második leghíresebb komikusa Benny Hill után. Rengeteg vígjátékban alakított emlékezetes mellékszereplőt (többek között a Négy esküvő egy temetés kezdő papja vagy a Nagy durranás 2 túsza), de az igazi hírnevet saját produkciói hozták.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások