A Driver is mozikba kerül

A Driver is mozikba kerül

2006. április 21. 08:19, Péntek
Az Atari egyik klasszikusa, az eddig négy részt megért Driver sem kerülhette el sorsát és filmet készítenek belőle. A jó hír azonban, hogy a megfilmesítéssel a Silent Hill-t is készítő Roger Avary-t bízták meg.

Úgy tűnik azért pár játék szakértő kezekbe kerül - magyarul elkerüli Uwe Boll kameráját. Az előzetesek alapján egyszerűen parádésnak ígérkező Silent Hill után az író-rendező Roger Avary újabb adaptációt kaparintott meg.

Ez pedig nem más, mint az Atari berkeiben eddig négy részt megérő Driver. A játék első része 1999-ben jelent meg a GT Interactive gondozásában először PlayStationra, majd követte egy számítógépes változat is. A film ennek a résznek a cselekményére épül majd.


A '70-es években játszódó történet főszereplője egy beépített rendőr, bizonyos Tanner, aki elég komoly feladatot kap: le kell buktatnia egy egész bűnszövetkezetet, melynek berkeibe sofőrként épült be. A játék hatalmas sikerének köszönhetően újabb és újabb részekkel gazdagodott. A folytatások azonban nem arattak osztatlan sikert és a Driver egykori dicsfénye mára eléggé megkopott. És ezen a most megjelent negyedik rész sem változtatott sokat.

Avary kijelentette, hogy bár a történet gerincét az első rész adja, azért a filmben találkozhatunk majd a játék későbbi részeiben felbukkant karakterekkel is.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások