Woody Allen ismét Londonban forgat

Woody Allen ismét Londonban forgat

2006. május 18. 22:30, Csütörtök
Woody Allen új filmet készül forgatni. A helyszín ezúttal is London lesz, a főszerepekben pedig ismét igazi világsztárok (Ewan McGregor és Colin Farrell) lesznek láthatók.

Úgy látszik Woody Allen megtalálta új történeteinek ideális helyszínét. A független rendezőzseniről eddig ugyanis mindenki úgy tudta, hogy New York a kedvenc városa, hiszen szinte az összes filmjét itt forgatta.

Ám ma sorozatban harmadik filmjét jelentette be, mely a ködös Albion fővárosában, Londonban fog játszódni. Az egyelőre még cím nélküli projekt története már napvilágot látott. Adott két, egymást mindenben segítő testvér, akik komoly anyagi gondokkal kénytelenek szembenézni. Egy titokzatos harmadik fél ekkor azt javasolja nekik, hogy lépjenek a bűn útjára. Ez a kérdés azonban megosztja a testvéreket, akik egymás ellen fordulnak.

A film főszerepeiben Ewan McGregor és Colin Farrell lesznek láthatók. A harmadik fél szerepében Tom Wilkinson domborít majd. A forgatást idén júniusban kezdik meg és a tervek szerint év végén kerül a mozik vásznaira.

Mint már említettem, ez a film lesz Allen zsinórban harmadik olyan filmje, melynek London ad otthont. A hazai mozikban is látható Match Point mellett hamarosan bemutatják a Scoop című vígjátékot is, melynek főszerepét ismét Scarlett Johansson alakítja.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások