Újabb szerepre készül Brad Pitt

Újabb szerepre készül Brad Pitt

2006. június 19. 21:11, Hétfő
Brad Pitt mostanság nagyon elfoglalt ember. Hamarosan mozikba kerül westernfilmje, apaként is próbálja megállni a helyét, ám most újabb produkcióba kezd bele.

Pitt napjaink egyik legtöbbet foglalkoztatott színésze. Babel című filmje hatalmas kritikai siker, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford westernjének utómunkálatai zajlanak, ráadásul friss apaszerepével is meg kell bírkóznia.

Ám mindez nem elég neki, újabb fába vágja a fejszéjét. A Plan B nevezetű produkciós társasága ugyanis megszerezte Max Brooks horrorkönyvének megfilmesítési jogait. A World War Z: An Oral History of the Zombie War csak szeptember 16-án kerül a könyvesboltokba.

A történet egy globális járvány után játszódik, 10 évvel a pusztító vírus feltűnése után alig maradtak túlélők. A megfertőződött "emberek" zombikká változtak, akik ellen egy végső támadást indít az egészséges túlélők egy csoportja.

Érdekesség, hogy Pitt nem kisebb sztár, mint Leonardo DiCaprio elől halászta el a jogokat, akinek Szigorúan piszkos ügyek feldolgozása épp a Plan B stúdió égisze alatt készül.

Reméljük Pitt ebben a számára nem ismeretlen műfajban is képes lesz maradandót alkotni.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások