Scarface - klasszikus a monitorokon

Scarface - klasszikus a monitorokon

2006. június 27. 20:14, Kedd
Van olyan ember a földön, aki nem látta a Sebhelyesarcút Al Pacino főszereplésével? Ha van, akkor irány egy jobb videótéka és tessék kivenni, mert a film kötelező darab.

A Radical Entertainment fiait is nagyon megfoghatta a klasszikus, hiszen a Scarface: The World Is Yours-al úgymond emléket állítanak az 1983-ban hatalmas sikert aratott filmnek. A játék egy az egyben a film történetvonalát követi. A Kubából emigrált Tony Montana bőrébe bújhatunk, aki nem elégszik meg kisstílű balhékkal. Miután kiutasították hazájából, megtéveszti az amerikai hatóságokat és letelepszik az országban. Természetesen Tonynak esze ágában sincsen jó útra térni. Kapcsolatba kerül Miami legnagyobb és legyőzhetetlen drogbárójával, Lopezzel, aki ezután szépen egyengeti a sorsát. A sebhelyesarcú azonban ennél többet akar.

Rettentő keménysége, kegyetlensége valamint feltétel nélküli hűsége hamarosan Lopez figyelmét is felkelti és szépen lassan a drogbáró legfőbb bizalmasa lesz. Tony Montana nem hazudtolja meg magát és az egykori barátokat nem tisztelve, mindenkin átgyalogolva a csúcsra tör. A cél érdekében Fred Lopez barátnőjét is felhasználja...

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A 2004 óta formálódó és azóta nevet is váltó játék lassan de biztosan készül. Ez év tavaszán mi is belekóstolhatunk a számítógépünkön vagy éppen konzolunkon keresztül ebbe a lebilincselő, néhol felkavaró történetbe, ahol az árulás, a becsület, a kíméletlenség, a kapzsiság és a könyörtelenség mint egy rongybaba úgy játszik az emberrel. A játék hitelét tovább javítja az a tény, hogy sikerült megszerezni Al Pacinot, aki engedélyezte, hogy lemodellezett karaktere szerepeljen a Scarface: The World Is Yours-ban. Kell ennél több? Nos, majd ősszel egy teszt alkalmával majd minden szépen kiderül.

A játék hivatalos oldala

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások