Robin Williams Jason Bourne segítője lesz?

Robin Williams Jason Bourne segítője lesz?

2006. július 16. 11:58, Vasárnap
Robin Williams ázsiója ismét felívelőben van. A nagy sikert aratott családi RV után ugyanis egyre-másra jelentik be, hogy mely blockbusterekben vállal szerepet. A Batman újrája után most Matt Damon segítségére lesz a The Bourne Ultimatum-ban.

Robin Williams ismét a hírrovatban! A komikus a nagysikerű családi vígjáték, az RV után ismét Hollywood élvonalában tudhatja magát.

Neve nemrég felmerült Christopher Nolan új Batman-mozija kapcsán, melyben a klasszikus gonosz, Joker karakterét öltheti magára. Most viszont egy újabb blockbuster kapcsán került szóba, ez pedig nem más, mint a The Bourne Ultimatum.

Jason Bourne immáron harmadszor tér majd vissza a mozikba - legalábbis a XXI. században. A karaktert ezúttal is Matt Damon ölti magára, míg szerelmét Julia Stiles alakítja majd. Az idős komikus Bourne segítőjét személyesítené meg. Williams karaktere eredetileg egyetlen Ludlum történetben sem szerepelt, alakja a forgatókönyvírók fejéből pattant ki.

És itt jön a rossz hír a történet rajongóinak. A harmadik rész története sem Robert Ludlum regényeire épül, hanem Tony Gilroy forgatókönyvíró képzeletének szülötte lesz. A rendezést pedig ismét Paul Greengrass vállalta magára, aki a második részt is levezényelte.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások