Az életet mentő Téves hívás

Az életet mentő Téves hívás

2006. július 29. 21:55, Szombat
Újabb ázsiai horrort dolgoznak fel Hollywoodban. A remek történettel megáldott One Missed Call két egyetemista élet-halál harcát mutatja majd be.

A film fővárosát manapság három fajta film uralja. A feldolgozás, a folytatás és a feldolgozás-folytatás. Legyen szó saját klasszikusról, vagy más ország remekművéről, Hollywood mindent bekebelez.

Jelenleg eme képzeletbeli olvasztótégely legnagyobb áldozata Ázsia, mely ontja magából a jobbnál jobb horrorokat és természetfeletti thrillereket. Sajnos a hollywoodizált verziók nem mindig sikerülnek tökéletesre - őszintén szólva alig-alig akad értékelhető darab (Ilyen volt A kör és talán ilyen lesz a Szigorúan piszkos ügyek).

Pár romantikás mellékvágány után (Ház a tónál, Hölgyválasz) a producerek ismét a horror műfaja felé fordultak. A mostani áldozat címe One Missed Call és a Warner Bros. égisze alatt készül. A film főszerepében egy fiatal egyetemista lány áll, akinek barátai ismeretlen hívást kapnak a jövőből, a vonal végén pedig saját halálukat hallják. Egy nap a lány is megkapja saját hívását. Ettől kezdve három napja maradt valamit kitalálni, különben meghal.

A főszerepekben Ed Burns és Shannyn Sossamon menekülnek, a rendezést Eric Valette vállalta magára. A bemutató időpontja egyelőre nem ismert.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások