Ed: új napi sikersorozat a TV2-őn

Ed: új napi sikersorozat a TV2-őn

2006. augusztus 14. 07:59, Hétfő
Egy 4 évadon át tartó sorozat veszi kezdetét augusztus 14-től, hétfőtől a TV2-őn: az Ed. A sorozatban semmi szappanoperaszerű nincs, mindössze egy nagyon kedves vígjáték.

Ha az RTL Klub lenne a sorozat gazdája, akkor a hajdani csirkés ember a kisváros-ügyvédes-mosolygós sorozatok közé sorolná be az Edet és nem is tévedne nagyot, hiszen az Ed valóban kisvárosban játszódik, valóban ügyvédes (hisz maga a főszereplő is ügyvéd) és még jókat is lehet derülni a sorozat közben - már amikor nem könnyek csordulnak ki az ember szemén.

Klikk ide!Edward J. Stevens (címadó nevén: Ed) igazi jófej gyerek, aki a nagyvárosban megnyerő stílusával viszonylag hamar szerzett magának asszonykát és a céges ranglétrán is öles léptekkel vette az akadályokat egészen addig, míg be nem ütött a krach. Elbocsátják munkahelyéről és korai hazatérte következtében a feleségét in flagranti találja a postással. A totális érzelmi csődöt Ed ezért azzal vezeti le, hogy visszaköltözik szülőfalujába (még akkor is, ha annak mérete egy hazai kisvároséval vetekszik) és ott kezd el praktizálni, miközben egy bowlingpálya napi ügyeit is irányítania kell.

Dióhéjban ez lenne a sorozat, de nem kell attól félni, hogy unalmas jogi eseteket fog egymásra halmozni, hiszen Ed végre ismét találkozik régi barátjával, akivel folyton a 10 dolláros játékkal szivatják egymást és persze élete nagy szerelmét is viszontlátja, így talán alkalma lesz szerelmet vallani végre.

Minden egyéb hátsó gondolat és jel ellenére az Edben semmi szappanoperaszerű nincs és nem is a Hetedik mennyországhoz hasonlatos családi sorozat, mindössze egy nagyon kedves vígjáték, amit a TV2 is bemutat végre.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások