Ki lesz a következő Pókember?

Ki lesz a következő Pókember?

2006. augusztus 25. 15:56, Péntek
A Marvel stúdió elnöke, Kevin Feige egy interjúban elárulta, hogy a harmadik rész sikerétől függetlenül folytatják a sorozatot és már a negyedik részen agyalnak. Ez a kijelentés nem meglepő, hiszen az X-Men-trilógia mellett Peter Parker kalandjai számítanak a legsikeresebb szuperhősfilmnek.

Nemrégiben felröppent a pletyka, miszerint kedvenc szuperhősünk, a hálószövő Pókember kalandjai a trilógiával lezárulnak. Ezt a Marvel stúdió újonnan megválasztott elnöke, Kevin Feige az amerikai MTV zenecsatornának adott intejújában cáfolta.

"Rengeteg Pókember-film lesz még a jövőben" - ígérte Feige. "Már alakul a következő, negyedik film alaptörténete. Szerencsére jó alaposan el vagyunk látva alapanyaggal. 20 éven keresztül jelenhetnének meg új részek, az 50 éves múltra visszatekintő képregénysorozat ezekhez is elég alapot biztosítana."

Azután szóba került, hogy a jövőben is Tobey Maguire alakítaná Peter Parkert. Feige erre nem adott egyértelmű választ. "Mindennek van egy kezdete, egy közepe és egy vége. Ha elvégeztük a feladatot, döntés elé kerülünk. Ha ez megszületett, akkor visszatérünk erre a témára."

Az új elnök megemlítette további készülő filmjeiket is. A harmadik Pókember után kezdődik a The Incredible Hulk forgatása, majd a vígjátéknak szánt Ant-Man kerül a terítékre. De 2008-ban mutatkozik be a mozikban a Vasember és Amerika Kapitány is.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások