Visszahívták a Pókember 3 stábját

Visszahívták a Pókember 3 stábját

2006. augusztus 30. 22:52, Szerda
A tesztvetítések eredményei nem hoztak kielégítő eredményt, így a rendező, Sam Raimi visszahívta a stábot és újabb jeleneteket forgatnak le.

Nem túlzás azt állítani, hogy több millió filmrajongó várja Sam Raimi legújabb munkáját. A Pókember 3 az összes nevesebb filmes magazin várólistájának előkelő helyét foglalja el.

Úgy tűnik, ezzel a rendezőzseni is tisztában van, hétfőn ugyanis visszahívta a film három főszereplőjét, hogy újabb jelenetekkel gazdagítsa a harmadik kalandot. Történt ugyanis, hogy az előzetes tesztvetítéseken a közönség - bár összességében elégedetten hagyták el a vetítőtermet - hiányolta az akciót a filmből.

A direktor azonnal visszahívta a stábot és Tobey Maguire, Kirsten Dunst és James Franco (az új Zöld Manó) szereplésével felvettek pár akciódús jelenetet. Úgy tűnik, Raimi nem akart a Bryan Singer által elkövetett hibába esni, aki a Superman visszatérben eléggé mellőzte a látványos akciókat.

Ezt egyébként maga Franco árulta el egy, az MTV zenecsatornának adott interjújában. "Hogy melyik filmet forgatom legközelebb? Úgy tűnik a Pókember 3-at... már megint."

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások