Mozikban a török botrányfilm

Mozikban a török botrányfilm

2006. szeptember 10. 15:55, Vasárnap
2006 novemberében végre a magyar mozikba kerül a Farkasok völgye: Irak című botrányfilm, mely világszerte a "török Rambóként" híresült el.

Serdar Akar nagyköltségvetésű akciófilmje a 2003. július 4-én megesett "zsákos ügyre" hívja fel a figyelmet, melynek során amerikai katonák szövetséges török katonákat hurcoltak el, és aláztak meg Irakban. A történet hőse egy török titkosügynök, aki elhatározza, hogy bosszút áll az amerikaiakon.

Klikk ide! A "Kurtlar vadisi – Irak" és "Valley of the Wolves" címen is ismert alkotás hónapok óta a nemzetközi és a hazai sajtó kereszttüzében áll, miközben sikert sikerre halmoz az Egyesült Államoktól Németországig.

"Már tavasszal megtapasztaltuk, hogy itthon is hatalmas az érdeklődés a film iránt" – mondta Köbli Norbert a forgalmazó Best Hollywood képviseletében. "Mostanáig azon dolgoztunk, hogy a gyártókkal megállapodjunk a magyarországi forgalmazásról. Hiszünk abban, hogy a Farkasok völgye: Irak olyan közéleti jelentőségű filmalkotás, amelyet pártállástól, meggyőződéstől függetlenül mindenkinek látnia kell."

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások