Még kétszer tér vissza Jigsaw?

Még kétszer tér vissza Jigsaw?

2006. október 19. 14:40, Csütörtök
Bár a horror-rajongókat eléggé megosztó Fűrész harmadik részét sem mutatták be, de a Lions Gate már a negyedik epizód történetét szerkeszti. A Jigsaw-t alakító Tobin Bell már a negyedik mellett az ötödik részre is leszerződött.

Lehet szeretni vagy gyűlölni, de azt el kell ismerni, hogy a Fűrész-sorozat meghatározó franchise-zá nőtte ki magát. Az abszolút minimális költségvetéssel készült részek hatalmas anyagi és kritikai sikert arattak világszerte.

Amint azt mindenki tudja, hamarosan bemutatják a harmadik részt is, melyet felfokozott várakozás kísér. A trilógiává bővülő szériában ez a rész lehet a vízválasztó, hiszen ami elsőre döbbenetesen meglepő, másodikra sejthető, addig ez harmadszorra már akár unalmas is lehet (lásd M. Night Shyamalan példáját).


Az első kép a harmadik részből

A Lions Gate azonban elég biztos lehet a dolgában, hiszen a legújabb hírek szerint kiadták a "parancsot" a negyedik rész forgatókönyvének megírására. Az információk szerint jelenleg négy író ügyködik egy épkézláb történet megálmodásán.

Azt, hogy ez mennyire nem pletyka, Tobin Bell, alias Jigsaw egy állítása is alátámasztja. A beteg gyilkost alakító színész ugyanis elárulta, hogy a héten írta alá a további két Fűrész-filmre szóló szerződését. Ezek szerint minimum öt alkalommal izgulhatunk az emberek gondolkodásmódját megváltoztatni kívánó gyilkos kalandjain.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások