Van képünk hozzá: Postal

Van képünk hozzá: Postal

2006. október 26. 20:34, Csütörtök
Sajnos rossz hírt kell közölnünk a játék- és filmrajongó társadalommal. Uwe Boll megtartotta a Postal jogait és - a most megérkezett képek szerint - újabb förtelmet készül leforgatni.

A játékostársadalom számára bizonyára nem cseng ismeretlenül a Running with Scissors név. A fejlesztőbrigád felel ugyanis minden idők egyik legnagyobb botrányát kavart játéksorozatáért. A címe: Postal. Uwe Boll neve sem ismeretlen: a német "rendező" felel ugyanis minden idők legrosszabb játékfeldolgozásaiért. A címük: House of the Dead, Alone in the Dark, Bloodrayne.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide!

Nemrég szinte örömhírként járta körbe a hírt a sajtó: mind a Far Cry, mind pedig a Postal jogait elvették a direktortól. Ám sajnos ezen infó kacsának bizonyult. Erre a legjobb példa a fent látható képcsokor.

"Uwe Boll a legtökéletesebb rendező a film számára" - nyilatkozta a Running with Scissors elnöke, Vince Desi. "A Postal mindig is az értelmetlen erőszakról szólt és biztos vagyok benne, hogy Boll a lehető legtökéletesebben adja majd ezt vissza a filmben."

"A játék maga politikailag is abszolút inkorrekt, szóval a végén akár még börtönbe is kerülhetünk" - mondta Boll. Ámen.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások