Forgalmazóra lelt Tom Cruise

Forgalmazóra lelt Tom Cruise

2006. november 6. 12:56, Hétfő
Csak a legnaívabbak hihették azt, hogy Tom Cruise forgalmazó nélkül marad. Miután a Paramount többé nem tartott igényt munkásságára, a színész összefogott az MGM-mel és - terveik szerint - új életet lehelnek a United Artist-ba. Az elnöki széket Cruise foglalja el.

A színész producertársával együtt átment az épp haldokló United Artists-hoz, ahol teljes jogú tulajdonosok lettek. Tom Cruise ezentúl az UA frontembere lesz, ám ettől még dolgozhat más stúdióknak is. A kis stúdió évi négy-öt filmet készül forgatni.

Ám a nem túl rózsás helyzetben levő UA erre egyedül - még Cruise anyagi háttere mellett sem - lenne képes. És itt lép a képbe az MGM, aki hajlandó volt eme feladatkör betöltésére. Az első években a nagy múltú stúdió teljes finanszírozást vállalt a készülő filmekhez.

Mr. Cruise rajongói így megnyugodhatnak, bár az kétséges, hogy az elkövetkezendő pár évben milyen filmekkel rukkol elő a sztár. A hírek szerint ugyanis egy film költségvetése nem lépheti át az 50-60 millió dolláros keretet.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások