Carter doki rendezői debütje

Carter doki rendezői debütje

2006. november 29. 10:00, Szerda
A Vészhelyzet legendás Carter dokija állítólag családja miatt lépett ki a sorozatból és döntött úgy, hogy hátat fordít a filmiparnak. Nos, akciója nem tartott túl sokáig. Áprilisban kezdődik ugyanis a független Prince Test forgatása, melynek Wyle lesz a rendezője.

A Vészhelyzet kitermelt pár világsztárt. A széria legnagyobb felfedezettje azonban a jelenleg karrierje csúcsán lévő George Clooney. Noah Wyle megmaradt a B-kategóriában: mindenki Carter dokijának nem sikerült az az áttörés, amire titkon mindenki vágyik.

A sikertelen, egyből DVD-n megjelenő filmek után Wyle feladta a próbálkozást és hátat fordított a biznisznek. Az ok a szokásos: "Kevés időt töltöttem a családommal és be akarom pótolni." Ez természetesen szép dolog, ám a bejelentés követően alig 1 évvel máris visszatért a filmvilágba. Wyle ezúttal a kamera túloldalán próbál szerencsét, remélve, hogy neki sikerül az, ami David Duchovnynak nem.

A független romantikus vígjáték, a Prince Test középpontjában egy női nyomozó áll, aki nem épp keresztény hívő módjára teszteli le a nős férfiak, illetve vőlegények hűségét.

A filmet áprilisban kezdik forgatni Chicagóban. A Prince Test lesz az eddig csak televíziós filmeket illetve sorozatokat gyártó Dolphin Entertainment mozis debütje.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások