Battlefield 2142 4000 euróért

Battlefield 2142 4000 euróért

2006. december 1. 06:05, Péntek
Négy középkelet-európai országból majd kétszáz lelkes Battlefield rajongó vívja meg Európa egyik legnagyobb szabású online party-jának keretében a következő évszázad legnagyobb virtuális csatáját.

2006. december 2-án a Mammut 1 bevásárlóközpont moziszintjén kialakított internetkávézóban nagyszabású Battlefield LAN party vár minden érdeklődőt. Négy országból 30 profi Battlefield harcos csap össze, hogy megvívja az évszázad legnagyobb online csatáját hazájáért és csapattársai becsületéért. Budapest, Varsó, Moszkva, illetve a cseh Brno csapatai harcra készen állnak.

2142-t írunk. A keleti blokkban újrarendeződnek az erőviszonyok. Felejtsd el a Varsói Szerződést és verd ki a fejedből, hogy kik a mai világ szuperhatalmai, hiszen már a következő században jársz. Magyarország, a Cseh Köztársaság, Lengyelország és Oroszország mostantól harcban állnak egymással. Csak egy kerülhet ki győztesként, a többiek örökre lekerülnek a térképekről.

Mind a négy ország egyenként 30 elit harcost és 8 tartalékost nevezhetett - egyedül rajtuk múlik hazájuk sorsa, dicsősége és jövője. Magyarok, csehek, lengyelek és oroszok, 30-30 ellen. Hat ádáz csata, csak egyetlen győztes és három, a feledés homályába merülő bukott nemzet. És a tét nem csupán a haza és a becsület: a győztes nemzet hős csapata 4000 euró pénzjutalomban is részesül.

A Kelet-Európa sorsát megpecsételő végső küzdelmeket az interneten is végigkövethetjük majd a www.electronicarts.hu/bf2142ceelan oldalon 11 órán keresztül, egy Battlefield veterán kommentárjaival.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások