Matthew McConaughey lesz Magnum?

Matthew McConaughey lesz Magnum?

2007. január 25. 09:02, Csütörtök
A producerek megtalálták Tom Selleck filmes alteregóját. A Magnum szélesvásznú változatában a mostanában romantikus vígjátékokban domborító Matthew McConaughey alakítja majd a nőcsábász magánnyomozót.

Amint arról már mi is beszámoltunk, mozifilm készül a '80-as évek egyik legsikeresebb tévésorozatából. A Magnum hazánkban jelenleg is nagy sikernek örvend, hatására pedig megismerte a világ Tom Selleck nevét. Az Universal nem kapkodja el a filmet, de ez így van jól. Egy esetleges rossz remake az eredeti sorozat dicsőségén is sokat rontana.


A XXI. századi Magnum

A Kidobós - Sok flúg disznót győz rendezője, Rawson Marshall Thurber a napokban fejezte be a forgatókönyv átírását és ezzel egyidőben kihírdették a filmváltozat szereposztását. A legnagyobb meglepetés a főszereplő, Thomas Magnum megformálójának kiválasztását övezi.

A producerek ugyanis az utóbbi időkben romantikus vígjátékokkal hódító Matthew McConaugheyre bízták a magánnyomozó szerepét. Rick alakját Steve Zahn kelti életre, a pilóta T.C. Tyrese Gibson, Higgins pedig William H. Macy megformálásában lép a vásznakra.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások