Folytatódik a Heroes

Folytatódik a Heroes

2007. január 25. 21:33, Csütörtök
Amerika egyik legnézettebb sorozata, a szuperhősi képességekkel felruházott átlagemberek kalandját nyomon követő Heroes folytatódik. Bár hazájában mindössze 12 részt mutattak be a leforgatott 23-ból, az NBC máris kiadta a parancsot: forogjon a második szezon!

A csatornán látható széria főszereplői olyan átlagemberek, akik egy genetikai változás miatt emberfeletti képességekre tesznek szert. A főszereplő Peter Petrelli például mások képességeit szívja magába, míg testvére repülni tud.



A siker láttán a csatorna azonnal kiadta az ukázt: a szériát folytatni kell! Az első évad 23 részes, a második valószínű ugyanilyen terjedelmű lesz. És ez még nem minden! Az egyik főszereplő, a sérthetetlen Claire nevelőszülőknél él, ám hamarosan vér szerinti apja is felbukkan, akit Eric Roberts alakít.

Ráadásul a sorozat kiötlője, Tim Kring elárulta, hogy hamarosan az egyik főszereplő is távozik a stábból. Az azonban, hogy ki lesz az "áldozat", hétpecsétes titok. Reméljük hamarosan valamelyik magyar csatorna műsorán is viszontláthatjuk a Heroes-t.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások