Már magyarul is a 24 5. évada

Már magyarul is a 24 5. évada

2007. január 30. 11:46, Kedd
Ritka, hogy egy itthon a tévékben nem vetített, vagy csak részlegesen leadott sorozatnak ekkora tábora legyen - a 24-nek és a Kiefer Sutherland által alakított főszereplőnek, Jack Bauernek azonban annyian szurkolnak idehaza is, mint égen a csillag.

Mindez természetesen annak köszönhető, hogy az M1-en pár éve megbukott első évad vetítése után az Intercom DVD-s részlege vette a fáradságot és kockáztatott azzal, hogy a külföldön is hihetetlen népszerűségnek örvendő sorozat első évadát piacra dobta.



A siker hatására pedig nem volt megállás, folyamatosan jött ki a többi évad is, természetesen magyar felirattal, szinkron nem lévén. Később, mikor már elfogytak a készletek a 2-3-4. szezonból még egy extralemez nélküli utánnyomás is kijött, így cseppet sem meglepetés, hogy alig pár hónappal az amerikai kiadás után idehaza is megjelenik az 5. évad, mely minden eddigi évadot felülmúl, ha a 24-re olyannyira jellemző csavarok számát és brutalitását vesszük alapul.

A sorozat jelenleg Amerikában a 6. évadát tapossa, népszerűsége töretlen, így Jack Bauernek biztos, hogy nemsokára ismét rossz napjai lesznek.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások