Daniel Radcliffe ismét Harry Potter lesz

Daniel Radcliffe ismét Harry Potter lesz

2007. március 2. 21:59, Péntek
Daniel Radcliffe további két Harry Potter-filmre szerződött le. Így a Harry Potter és a Félvér herceg valamint a Harry Potter and the Deathly Hallows főszerepében is a manapság inkább színházi karrierjét egyengető színészt látjuk majd.

Harry Potter karaktere színte egybeforrt a színész alakjával. Sajnos azonban a neten egyre-másra jelentek meg a hírek, miszerint a fiatal aktor kezd kiöregedni a szerepéből és utoljára a Harry Potter és Főnix Rendjében alakítja majd a varázslótanoncot.


Radcliffe örökre Harry Potter marad?

Nos, a rajongók megnyugodhatnak. A producerek végül mégis Daniel mellett döntöttek, ezt a színész ügynöke jelentette be a mai napon. A közlemény szerint Radcliffe a Harry Potter és a Félvér herceg valamint a Harry Potter and the Deathly Hallows főszerepét is megkaparintotta.

A hetedik könyv, melynek egyelőre nincs magyar címe, lesz a Harry Potter-széria utolsó (?) kötete. A regény 2007. július 21-én jelenik majd meg először - ismét - angolul, majd valamikor magyarul is. Akit további részletek érdekelnek a hetedik könyvről, annak ajánlom ezt az oldalt tanulmányozásra.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások