Mel Gibson újabb botránya

Mel Gibson újabb botránya

2007. március 28. 18:57, Szerda
Mel Gibson egy egyetemi előadásán keményen beszólt az Apocalypto-t kritizáló egyetemi professzornak. Miután a hölgy számon kérte a rendezőtől állítólagos maja-ellenességét, Gibson egy laza "Maga egy rohadt bajkeverő, szóval kussoljon"-mondattal zárta rövidre a diskurzust.

Gibson ismét kifordult magából. A nemrégiben botrányos, antiszemita kijelentésével komolyabb vihart kavaró színész-rendező ismét botrányt okozott. Gibson úr ugyanis legújabb filmje, az Apocalypto kapcsán tartott előadást az egyik kaliforniai egyetemen, mikor az oktatási intézetben tanító egyik professzor szót kért magának.


Egy fotó a szóban forgó előadásról

Alicia Estrada számon kérte a rendezőtől, hogy van-e fogalma egyáltalán a maja kultúráról. Véleménye szerint ugyanis helytelenül ábrázolta a majákat, mikor hódító, vérszomjas barbároknak mutatta be őket. Gibson hamar lereagálta a dolgot. Mikor a nő nem akarta visszaadni a mikrofont, egy laza "Maga egy rohadt bajkeverő, szóval kussoljon"-mondattal válaszolt a kérdésre.

A meglepett professzort két biztonsági ember kísérte ki a teremből. Estrada bocsánatot vár Gibsontól, ám a sztár ügynöke nem érti, miért kellene ügyfelének ilyesmit tenni. Gibson maga nem nyilatkozott az ügyben.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások