Magneto a nácik ellen

Magneto a nácik ellen

2007. április 30. 09:06, Hétfő
David Goyer lesz az egyelőre még csak papíron létező Magneto rendezője. A történet a fém urának fiatalkori éveit mutatja be. A zsidó származású szuperhős az egyik haláltábor felszámolásakor találkozik Charles Xavierrel, akivel egy életre szóló barátságot kötnek.

Amint arról már mi is beszámoltunk, számos X-Men-hős kap önálló filmet. Wolverine mellett Magneto első kalandja is hamarosan el kezd forogni (a Halle Berry-féle Storm úgy tűnik nem jön létre). Farkas filmjébe most zajlanak a szereplőválogatások, Magneto pedig megkapta rendezőjét.



A film direktori székébe a szuperhős-specialista David Goyer ülhet. A rendező eddig olyan filmek létrejöttében működött közre, mint A szellemlovas, a Penge vagy a Batman: Kezdődik!. A producer Avi Arad lesz.

"Ez Magneto életének egy rövidebb fejezete lesz" - árulta el Arad. A történetben Magneto fiatalkori éveit állítják a középpontban. A fiatal fiú (ahogy az első részben is láthattuk) a nácik fogságába kerül. Családját megölik, rajta pedig különféle kísérleteket végeznek. A tábor felmentésekor találkozik Charles Xavierrel, akivel "életre szóló" barátságot köt. Ám Magnetot csak a bosszú élteti és mikor elindul, hogy felkutassa és keserves kínok közepette a másvilágra küldje egykori fogvatartóit, a két barát ellenséggé válik.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások