Startol a Los Angeles-i helyszínelők

Startol a Los Angeles-i helyszínelők

2007. május 21. 22:23, Hétfő
A Viasaton már láthatunk Las Vegas-i, Miami és New York-i helyszínelőket, most Los Angeles-i kolégáik következnek, azonban ezúttal egy csavar is van a dologban.

Az Origó információi szerint a szériát ugyanis nem a Viasat 3, hanem a Viasat Explorer fogja vetíteni és természetesen nem a sokak által kedvelt fikciós sorozatnak, a CSI-nak lesz a leágazása, hanem egy hasonló címet viselő dokumentumfilm-sorozat lesz, ami minden bizonnyal azoknak lehet nagyon érdekes, akik elhiszik a CSI-sorozatoknak, hogy tényleg minden olyan flottul működik a rendőri gépezetben, ahogyan azt a sorozatkészítők megálmodják.

A Los Angeles-i helyszínelők Tudományos Vizsgálati Osztálya az, ahol a hajszálak, a lőfegyverek, ujjlenyomatok és a döntő bizonyítékok mind feldolgozásra és analizálásra kerülnek. Az egyszerű helyi gyilkosságtól egy hollywoodi híresség haláláig, a Tudományos Vizsgálati Osztály a központja a törvényszéki tevékenységeknek, melyet csak néhányan láthattak. Ebben a félórás epizódokból álló sorozatban a tévékamerák bejutnak az egyedülálló laborba, hogy a történeteket nyomon kövessék.

A sorozat a tervek szerint június 5-én, kedden indul a Viasat Explreren.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások