Neten a Sarah Connor Chronicles előzetese

Neten a Sarah Connor Chronicles előzetese

2007. május 24. 10:01, Csütörtök
Megérkezett a Terminator franchise alapján készült Sarah Connor Chronicles sorozat első, hivatalos előzetese. A Fox bizony kitett magáért, a rajongók nagyon várják már a szériát.

Amint arról már mi is beszámoltunk, tévésorozat készül a nagysikerű és komoly múltra visszatekintő Terminator-franchise alapján Sarah Connor Chronicles címmel és a közel egy órás epizódok a Fox tévécsatornán lesznek láthatók minden vasárnap este 9 órától.


Nos, ma megérkezett az első trailer is a szériához. A sorozat a második mozifilm után kezdődik. Sarah és John Connor legyőzték a folyékony T-1000-es Terminatort, ám a menekülésnek még nincs vége. Sarah folyamatosan attól tart, hogy újabb jövőbeli gyilkológép támad rájuk, így elég feszítetten telnek a napjai. John egyetemre jár és nem igazán érzi magát készen arra, hogy az emberiség vezetője legyen.

Belép az életükbe még két személy. Cameron John egyik iskolatársa, akiről hamarosan kiderül, hogy szintén robot és most ő lett megbízva a duó védelmével. A másik James Ellison, FBI ügynök, akiből hamar a család legerősebb szövetségese válik.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások