Nemsokára itthon is boltokban a Prison Break

Nemsokára itthon is boltokban a Prison Break

2007. május 24. 20:57, Csütörtök
A hazai sorozatpiac felpezsdült és ennek köszönhetően már nem csak pár stúdió (Warner, HBO) sorozatai jelennek meg idehaza DVD-n, hanem a friss sikerek is.

A Prison Break (magyar keresztségben: A szökés) idehaza az ősz egyik legnagyobb sikere volt, ha hinni lehet a sokat vitatott nézettségi adatoknak - ezt nézte apu, anyu és a gyerekek és az RTL Klubon majd minden héten leverte a konkurens csatorna Született feleségeit, holott a világtrend és az amerikai eredmények éppen ennek ellenkezőjét mutatják, miszerint a háziasszonyok ügyesbajos élete jobban érdekli az embereket, mint pár szökésre készülő fegyenc sorsa.

A siker után pedig természetesnek tűnik, hogy a tavaly megjelentetett sikersorozatok (Lost, Született feleségek) mintájára A szökés is kijön idehaza DVD-n, mégpedig 2007 októberében, az Intercom gondozásában. A hazai piacra készült kiadás specifikációit még nem tudni, de ezúttal valószínűleg az amerikaival megegyező slimtokos pakkot kapjuk meg mi is, várhatóan azzal a pár extrával, ami ugyancsak megtalálható a nemzetközi verzión.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások