A TV2 a német sorozatok mellett döntött

A TV2 a német sorozatok mellett döntött

2007. június 13. 08:07, Szerda
Ha nyár, akkor uborkaidőszak a tévében, tartja helytelenül a közvélekedés, hiszen több "szuperfilm" és menő sorozat is megtalálható a kereskedelmi tévék műsorán. A TV2 a dömpingben a német kártyát húzza elő.

Idehaza a germán tévés termékek mindig is népszerűek voltak - elég csak a Hangyák a gatyában és a Csajok a csúcson kirobbanós mozis és DVD-s sikereire gondolni (és a klónok remek tévés szereplésére), így nem csoda, ha a TV2 egy időre sutba vágja a sokak által a pokolba kívánt amerikai sorozatokat és friss német szériákkal édesíti meg a hétköznap estéket. Persze a csatorna nem Cobra 11-szerű nagy durranásra számít nézettség terén, hiszen a sorozatok zöme 20.15-től indul a Barátok közt ellen, de mikor, ha nem éppen a német attak ellen szaladjanak el szűkölve Berényiék?

Szerdán negyed kilenckor indul a Se füle, se farka, avagy a meseírók beájulnak című sorozat, melynek az első epizódja a Raponc, az aranyhajú leány címet viseli. A sorozatról annyit érdemes tudni, hogy a klasszikus meséket próbálja parodizálni. Boszorkányok és sorozatgyilkosok, hercegek és fogyatékos apródok várnak a nézőre.

A csatorna csütörtöki premierje, ha lehet még több izgalmat kínál, hiszen a GSG 9 - Az elit kommandó premierjére kerül sor Marc Benjamin Puch főszereplésével, aki Gebhard Schurlau bőrébe bújik és a sorozat tévéújságbeli ismertetője, azt hiszem, hogy magáért beszél: "Ők a tökéletes férfiak, akik a kommandósok becsületkódexe szerint harcolnak a szervezett bűnözés ellen. Az elit kommandó minden nap bevetésre kész!"

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások