Már júliusban visszatér képernyőre a Jericho!

Már júliusban visszatér képernyőre a Jericho!

2007. június 17. 08:16, Vasárnap
A posztnukleáris állapotokról szóló kisvárosi Jerichót a gyenge nézettsége miatt az első évad befejeztével megszüntette a CBS, de a kitartó rajongóknak köszönhetően szinte példátlan módon visszavonták döntésüket.

A sorozat készítői kurtább költségvetéssel ugyan, de kaptak 2007-08-ra vonatkozóan egy hétepizódos, második évados megrendelést. A megszorításoknak köszönhetően természetesen nem térhet vissza minden főszereplő és a nevesebb vendégszereplőktől is búcsúzni kell, valamint a sorozat nagy részét a jerichói díszletek között kényszerülnek forgatni a készítők, azonban őket ez elmondásuk szerint csak még jobban sarkallja, hogy megfelelően, a sorozat színvonalához méltóan folytassák a történetet.

A történetet, melyet a CBS azzal támogat meg, hogy július 6-tól kezdődően, új nézők szerzésének reményében megismétli a sorozatot, illetve annak első részét, a visszatekintő epizódját valamint 12-22. részeket. Tervük szerint a sorozat szerez annyi új rajongót, hogy lelkesedésük kitartson a második évadra, mely végére a készítők újabb kérdések megválaszolását ígérik, mint ahogy az esetleges 3. évadra vonatkozóan újabb kérdések és problémák felvetését is.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások