Újabb színész csatlakozott a Hősökhöz

Újabb színész csatlakozott a Hősökhöz

2007. június 20. 17:49, Szerda
Míg a rajongók azt találgatják, hogy vajon az új hősök milyen képességekkel fognak bírni és egyáltalán mikor indul a sorozat 2. évada, addig szép csendben újabb színészt igazoltak le a sorozathoz.

Nick D'Agosto neve valószínűleg kevésbé ismert a hazai rajongók között, de jövőre valószínűleg ez megváltozik, hiszen Dania Ramirez után ő is csatlakozik a Heroes stábjához, ahol is a pompomlány Claire karakterének (Hayden Panettiere) fogja játszani az udvarlóját. (Logikus hiszen Claire eddig meleg barátja, Zach kikerült a képből, mivel ő lesz John Connor az új Terminátor-sorozatban.)


A színész elmondása szerint csúcs szuperképessége lesz - sokan a 'cool' szócska használatából azonnal a fagyasztásra gondoltak. Dana Ramirezzel ellentétben D'Agosto várhatóan csak visszatérő szereplő lesz, nem pedig állandó karakter, ami nem is csoda, hiszen a rengeteg főszereplővel operáló sorozat első évadbeli alakjainak jó része is vissza fog térni őszre.

D'Agosto legutoljára az itthon nem vetített Rocket Science filmben szerepelt a mozikban, emellett még olyan ismertebb sorozatokban vendégeskedett, mint a Doktor House, Odaát vagy a Nyomtalanul.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások