Ideje volt: A Prison Break új főszereplői

Ideje volt: A Prison Break új főszereplői

2007. június 21. 20:56, Csütörtök
Sokan már tűkön ülve várják, hogy kik csatlakoznak a Szökés stábjához a harmadik évadra. A forgatás heteken belül indul, a 3. évad premierjének dátuma még nem ismert, de az már igen, hogy kik fognak szerepelni újonnan.

Ezek az információk azoknak nem biztos, hogy sokat mondanak, akik az RTL Klub által befejezett első évad végén tartanak, viszont akiket érdekel, hogy miképpen újítják meg a sorozatot a Szökés készítői, azok engedélyt kapnak a továbbolvasáshoz.

Aki tudja miképpen fejeződött be a 2. évad az sejtheti, hogyan fognak Michaeléknek új spanokat összeválogatni. Az új szereplők között ott lesz az eddig jobbára tévésorozatos mellékszereplőként ismert Jodi Lyn O'Keefe, aki Betty Crockert fogja játszani, a Company elnevezésű, összeesküvésre szakosodott kormánycég egyik operatív tisztjét.

A Drót című sorozat egyik sztárja, Robert Wisdom lesz Scofield egyik börtöntársa, egy panamai származású, Luchero nevű drogbárót fog alakítani. Chris Vance, pedig aki az ausztrál All Saints című sorozatban szerepelt eddig egy nagyon, de nagyon titokzatos elítélt szerepét öltheti magára a sorozat 3. évadára.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások