Supergirl is csatlakozik Supermanhez

Supergirl is csatlakozik Supermanhez

2007. június 22. 14:11, Péntek
Bár idehaza még "csak" a 4. évadánál tart a Smallvile, Clark Kent ifjonti kalandjainak krónikája, az Amerikában ősszel kezdődő 7. évadban újabb ismert szuperhős tűnik fel mindenki kedvenc Supermanje oldalán.

Az 5. és 6. évadban Smallville-t és Metropolis-t igazi képregényes világ mintájára elkezdték megszállni a szuperhősök, elég csak Aquamanre vagy Flash-re gondolni, de az Igazság Ligájának összeállása is elég nagy eseménynek számított. A sorozat legújabb szerzeménye viszont végre a férfinézők szívét dobbanthatja meg, ugyanis nem mellékszereplőként, hanem állandó alakként csatlakozik a legújabb szuperképességekkel rendelkező illető.

Ő pedig nem más, mint a Szuperlány, vagyis Supergirl. Bár egyelőre még nem tudni, hogy melyik aktuális tinisztár vagy még fel nem fedezett csiszolatlan gyémántot fogják kiválasztani a szerepre a Smallville készítői, de az biztos, hogy a hetedik évad premierjében megérketik a Kara névre hallgató Supergirl, aki a Kryptonon született és Jor-El testvérének, Zor-elnek a lánya, vagyis Clark unokatestvére.

A tervek szerint Kara Clark minden képességével rendelkezni fog, sőt, képes lesz arra is, amire Clark nem: a repülésre. Ahogy az kell, természetesen azonnal Lex Luthor érdeklődési körébe fog kerülni, sőt, még Jimmy Olsenre is rámozdul.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások