Folytatódik a 30 nap éjszaka

Folytatódik a 30 nap éjszaka

2007. június 23. 22:19, Szombat
Még be sem mutatták, a Sony máris a folytatást tervezi. A 30 nap éjszaka egy képregénysorozaton alapul, így még számos történetet lehet megvalósítani a franchise keretein belül.

Klikk ide!
Nemrég nálunk is megjelent az idei év második legjobban várt vámpíros filmje, a 30 nap éjszaka előzetese. A Sam Raimi produceri felügyelete mellett készült képregényfilm története egy olyan kisvárosban játszódik, amely kerek 30 napra éjszakai sötétségbe borul és ez bizony csábítóan hat a vámpírokra is.

A filmet októberben mutatják be Amerikában, ám a Sony máris a folytatáson gondolkodik. Ehhez számos alapanyag áll rendelkezésére, hiszen Steve Niles jó pár történetet kreált a képregénysorozatban. Ám egyes pletykák szerint a Sony csak azért hajlik a franchise bővítésére, mert így szeretnének újból jó kapcsolatba kerülni a direktorral. Aki így talán elvállalja a Pókember 4 elkészítését.

Állítólag a mostanság nagyon felkapott Shia LaBeouf a stúdió kiszemeltje a film főszerepére. Ám ha a 30 nap éjszaka nem váltja be a hozzá fűzött reményeket - és a Fűrész IV mellett erre van is esély -, akkor egy darabig nem lesz sötétség Alaszkában.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások