Játszható lesz a Starcraft 2 a Blizzconon

Játszható lesz a Starcraft 2 a Blizzconon

2007. június 26. 14:06, Kedd
Néhány hete emberek milliói még az édesebbnél is édesebben aludtak el, miután megtudták, hogy a számítógépes játékok egyik tartópillére folytatással gazdagodik.

A hatalmas örvendezés mellett igen sok társunkkal együtt mi is támadások kereszttüzébe kerültünk, amikor a grafikai megjelenítést átlagosnak tituláltuk. Néhány hevesebb vérmérsékletű fórumozó nem mérlegelve a mondatait, szórta az átkokat. Akkor sem, és most sem vonjuk vissza azt az álláspontunkat, hogy a Starcraft 2 vizuálisan nem tartozik az élvonalba. Viszont emellett - ahogy azt előző írásunkban is kiemeltük - a stratégia első része sem a káprázatos grafikája miatt lett világsiker, így most sincs bennünk semmi kétség afelől, hogy a három faj harcát megelevenítő játék az egész világot meghódítja majd.

A Blizzard most ismét friss fát tett a tűzre, mikor bejelentette, hogy a Blizzconon bárki kipróbálhatja majd a Starcraft 2 többjátékos részét. A fejlesztők mindemellett bétakulcsokat is osztogatnak majd, de azt nem erősítették meg, hogy azt a Starcraft 2-höz kapják az érdeklődök.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Starcraft 2

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások