A füvezős DVD már nyáron a hazai boltokban

A füvezős DVD már nyáron a hazai boltokban

2007. június 26. 08:33, Kedd
Könnyed sorozat a könnyűdrogokról, az utóbbi évek legnagyobb port kavart vígjáték-sorozata. Aki nem jár csukott szemmel, az talán már sejtheti, hogy melyik sorozatról van szó - és már nyakunkon a DVD-megjelenés.

Tényleg zöldebb a szomszéd fűje - kérdezik tőlünk a hazai borító hátoldalán. Nos, a választ nem tudjuk, az azonban biztos, hogy a Showtime Weeds című sorozata (melyik itthon az HBO-n volt látható Nancy ül a fűben címmel) kellemes meglepetésként itthon is boltokba kerül DVD-n.

A megözvegyült, gyermekét egyedül nevelő, marijuana-kereskedelemre átnyergelő édesanyáról (Mary Louise Parker) szóló sorozat első évada igazi közönségsikert aratott és legnagyobb meglepetésre a kritikusok, valamint a szakma sem mutatkozott prűdnek a sorozattal kapcsolatban, még az enyhén necces téma ellenére sem.

A nálunk július 10-én megjelenő 1. évad tíz epizódból áll, de a sorozat augusztusban Amerikában már a 3. évaddal folytatódhat, s nyilván, ha idehaza sikeres lesz a DVD, akkor abból sem fogunk kimaradni.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások