Kezdi a TV2 a tilitolit, hőzöngenek a rajongók

Kezdi a TV2 a tilitolit, hőzöngenek a rajongók

2007. július 1. 20:42, Vasárnap
Amikor becsukódik egy ajtó, mindig nyílik egy ablak, tartja a dakota bölcsesség, s nincs ez másképp az TV2 műsorrendjét kiagyalók esetében sem, hiszen miután véget ér egyik kedvelt vasárnapi sorozatuk, hirtelen alakítottak egyet a műsorrenden.

A vasárnapok eleddig elég kiszámíthatóan alakultak Magyarország utolsó helyezett országos kereskedelmi tévéjén (a Viasatot nem vesszük ide, ORTT-határozat ide vagy oda). A kiszámíthatóság jutalma pedig a csatorna csekély számú sikereinek egyike volt. Míg az RTL Klub a Forma-1-nek köszönhetően elég rendszertelenül próbált sorozatozni vasárnap délután, addig a TV2 a Psych - Dilis detektívek, Smallville, Walker trióval simán szerezte meg az anyagilag és presztizsileg sokat nem jelentő vasárnapi délutáni koronát.

Most, hogy a Flipper legújabb kalandjai című klasszikus ismétlései azonban véget értek, a programért felelősök gondoltak egyet és 60 perccel hátracsúsztatták a sorozatokat, így a Psych fél 4 helyett fél 3-kor, míga a Smallville fél 5 helyett fél 4-kor kezdődik, hogy a fél ötös, estét felvezető időpontra bekerülhessen a Száguldó vipera ismétlése.

A megannyi rajongóval rendelkező sorozatról szerzett tudásunkat felfrissítendő annyit érdemes tudni, hogy az Amerikában 1994-ben indult, 4 teljes évadot megért akciósorozat története alapján Julian Wilkes elkészül a Vipera nevű autó fejlesztésével, ám a csodaautót nincs aki vezesse. A keresés közepette éppen egy betörőbandát kap el a rendőrség, akiknek a gépkocsivezetőjét baleset éri és szerencsére nincsen senkije, hiszen a fél életét a börtönben töltötte. Ezért hát kitörlik az emlékezetét és így Paytonból Joe Astor lesz, a csodaautó sofőrje.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások