Bruce Campbell ismét tévésorozatban

Bruce Campbell ismét tévésorozatban

2007. július 2. 15:49, Hétfő
Igazi kultszínész, kultarc, sokak nagy kedvence, akiről senki nem hitte volna, hogy ilyen státuszba jut, amikor 26 évvel ezelőtt elvállalta Sam Raimi Gonosz halottak című filmjének főszerepét. Azóta is a legtöbben Ash-sel azonosítják.

A legutóbb az ugyancsak Raimi-rendezte Pókember 3-ban haknizó "sztárt" múlt péntektől ismét tévésorozatban láthatjuk, mégpedig az USA csatorna Burn Notice című szériájában. A Burn Notice afféle elméleti billogot jelent, amit egy a "belső körből" kikerült kémre sütnek rá.

Michael Western is kap egy ilyen billogot, a CIA leveszi róla a kezét és minden kapcsolatot megszakítanak vele, így Western lehetőségeitől megfosztott Miami-ban köt ki, ahol alkalmi nyomozásokban kamatoztatja kémtapasztalatait. A Jeffrey Donovan által játszott főhős látja el tanácsokkal a városban jobbára hasát süttető és lányokat kajtató, kujon ex-kémet alakító Bruce Campbell.

Campbell nem ismeretlen a sorozatnézők számára, hiszen a Vadnyugati fejvadászban már vállalkozott főszerepre, de az Ellenben vagy a Xénában is több epizódot vendégszerepelt. Legutoljára itthon a Bűbájos boszorkák egyik epizódjában láthattuk.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások