Itt a Fűrész IV sztorija

Itt a Fűrész IV sztorija

2007. július 3. 12:45, Kedd
Megjelent a neten a Fűrész IV rövid története, mely alaposan eltér az eddig kiszivárogtatott vázlattól. Jeff maximum a nyitójelenetben szerepel, a fő karakter három FBI-os lesz, akik belépnek Jigsaw világába.

Alaposan átverte a netes közösséget a Lions Gate. A Fűrész 3 végéből ugyanis egyértelműen következett volna, hogy a negyedik epizód főszereplője is Jeff lenne, aki kislánya megmentése érdekében kénytelen tovább játszani Jigsaw beteg világában. Nos, ma kikerült a hivatalos sztorivázlat, melyben a férfi neve fel sem merül.

Figyelem, Spolier veszély!



Jigsaw és pártfogoltja, Amanda halottak. Kerry nyomozó halálának hírére két, tapasztalt FBI profilozó, Straham és Perez ügynök elutaznak a rémült kisvárosba, ahol a veterán Hoffman nyomozó próbálja összerakni Jigsaw kirakósjátékát. Ám amikor régi barátja, a SWAT parancsnok Rigg fogságba esik, a nyomozó kénytelen élesben játszani.

Szereplők:
Tobin Bell --- Jigsaw
Scott Patterson --- Straum ügynök
Betsy Russell --- Jill (Jigsaw felesége)
Costas Mandylor --- Hoffman
Lyriq Bent --- Rigg
Athena Karkanis --- Perez ügnök
Justin Louis --- Art
Simon Reynolds --- Lamanna
Mike Realba --- Fisk
Marty Adams --- Ivan

A Fűrész IV októberben kerül a mozikba. Ide kapcsolódik még, hogy a Lions Gate másik horrorja, a Jessica Alba főszereplésével leforgatott A szem bemutatója az erős októberi horror-felhozatal miatt 2008. február 1-re tolták át.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások