Minnie Driver lesz Lara Croft

Minnie Driver lesz Lara Croft

2007. július 4. 22:24, Szerda
Július 10-én indul el a GameTap oldalán a Lara Croft: Re/Visioned címmel ellátott animációs sorozat, melynek főszereplője a híres-neves régésznő lesz a főszereplője. Croft hangját Minnie Driver adja.

Emlékszem, pár évvel ezelőtt minden megszállott gamer álma egy rövidnadrágos, két pisztollyal feszítő régésznő volt. Bizony, az Eidos hatalmasat kaszált a Tomb Raider piacra dobásával és a főhős, Lara Croft igazi szexszimbólummá vált.

Aztán elindult a filmes karrierje és - bár vegyes volt a fogadtatás - hamarosan elkezdődik a harmadik epizód forgatása is. Addig is, a rajongók éhségét enyhítendő, a GameTap oldalán július 10-től elkezdődik a Lara Croft: Re/Visioned című animációs film vetítése. A rajzfilm heti rendszerességgel jelentkezik majd egészen augusztus 23-ig, amikor lezárul a történet.

A Re/VisionedLara Croft egyik korábbi kalandát mutatja be. A főszereplő hangját az eddig többnyire drámákban domborító Minnie Driver adja. A honlapon jelenleg csak egy előzetes érhető el, ám pár nap múlva indul a menet!

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások