Folytatódik a Transformers?

Folytatódik a Transformers?

2007. július 6. 16:59, Péntek
Michael Bay új filmje, a Transformers a nyár legnagyobb blockbustere, mely jelenleg is uralja az amerikai mozikat. A rendező azonban már egy esetleges folytatásról nyilatkozik az újságíróknak.

A héten került a világ mozijaiba az idei nyár egyik legnagyobb blockbusterének szánt Transformers. A CGI-elemekkel alaposan megtűzdelt akciófilm kezdi beváltani a hozzáfűzött reményeket. Amerikában 65 milliónál jár, összbevétele pedig már átlépte a 100 milliós álomhatárt. A közel 200 milliós büdzsé valószínű jövő hét közepére meg is lesz.



Michael Bay és a DreamWorks örülhet, hiszen első közös munkájuk, A sziget komoly bukta lett. A siker hatására nem is csoda, hogy a rendező már a folytatásról nyilatkozik. Legalábbis a legutóbbi interjújában megemlítette, hogy számos ötletét nem tudta még megvalósítani és szívesen forgatna egy újabb, látványos robotos filmet.

"Rengeteg ötletem van a következő részre" - kezdte Bay. "Csak sajnos olyan sokáig tart megírni egy forgatókönyvet, szóval nem hiszem, hogy ez lesz a következő filmem. De szeretném majd én leforgatni a folytatást."

A tervek szerint Bay következő filmje a Fargo és Ponyvaregény nyomvonalán halagó Pain and Gain lenne, ám elképzelhető, hogy a DreamWorks átírja a direktor elképzeléseit.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások