Dexter a magyar tévében is

Dexter a magyar tévében is

2007. július 6. 11:12, Péntek
Alig pár napja jeleztük, hogy könyvformában is kijön az utóbbi évek egyik legeredetibb sorozata idehaza, a nyár végén pedig magyarul is hallgathatjuk az elevetemült rendőr-sorozatgyilkos belső monológjait.

Először a comment.com kürtölte világgá a nagy hírt, miszerint a Viasat3 úgy döntött, hogy megvásárolja a Showtime fizetős kábelcsatorna tavalyi sikersorozatát, a Dexter-t. A több díjra jelölt krimisorozat 1. évada igazi közönség- és kritikuskedvenc volt, amit remekül mutat, hogy az idei Emmy-díjak egyik első számú várományosának tartják, valamint az is, hogy a fináléra 1 milliós nézettséget is elérő Dexter magasan az anyacsatorna nézettségi átlaga fölött szerepelt.


A sorozat különlegessége abban rejlik, hogy a főszereplő sorozatgyilkos sorozatgyilkosoktól nem éppen megszokott módon a rendőrség kötelékében dolgozik, mint igazságügyi szakértő - és olykor igencsak felidegesíti, ha akad olyan sorozatgyilkos, aki módszeresebb és professzionálisabb nála.

A sorozat főszerepében az a Michael C. Hall brillírozik, akit a Sírhant Művek homoszexuális temetkezési vállalkozójaként ismerhettünk és kedvelhettünk meg.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások