A Firefly kapitánya a Született feleségekben

A Firefly kapitánya a Született feleségekben

2007. július 7. 14:52, Szombat
Nem sok népszerűbb sorozat létezik a még egy teljes évadot sem élt Firefly-nál - egyes hangok az Űrszekerek szériát emlegetik egy szinten a Szentjánosbogár magyar névre hallgató űrhajó történetével.

És, ha Firefly, akkor természetesen Malcolm Reynolds, vagyis Nathan Fillion, akinek mostanában nem volt szerencséje a "sorozatiparban", hiszen miután megjelent a Buffy, a vámpírok réme utolsó évadában és a Firefly-ban, állandóan olyan sorozatba került, mely csak egy évadot érhetett meg. 2001-ben a Pasadenával bukott, 2003-ban az Alicia Silverstone-féle Miss Match-csel, míg legfrissebb sorozata, az illegális országúti autóversenyről szóló Drive is csak 6 részt érhetett meg - egyedül Lost-beli vendégszereplése nem hozott romlást a szériára.


Fillion ezúttal biztosra megy, hiszen az egyik legbiztosabb pozícióban lévő amerikai sorozatba, a Született feleségekbe ment el egy meghallgatásra, mely sikeresen zárult, így sajtóértesülések szerint az eredetileg Bree szerepére szánt és a lehetőséget lemondó Dana Delaney-vel állandó szereplője lesz a Született feleségek 4. évadának - természetesen, mint a Wisteria Lane-re költöző új házaspár.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások