Új sorozat: Legyőzhetetlenek

Új sorozat: Legyőzhetetlenek

2007. július 8. 17:34, Vasárnap
Láthattunk a magyar tévében már Hősöket, Eltűnteket, sőt még Helyszínelőket is meglehetősen sokféle verzióban, de eddig még Legyőzhetetlenekkel nem találkozhattunk. Mostanáig.

Július 28-tól azonban a fenti állítás már elveszti érvényét, hiszen a Discovery Channel aznap, este 8 órától mutatja be legfrissebb sorozatát, a The Indestructibles eredeti címre hallgató Legyőzhetetleneket, mely 8 részre kötheti le az ismeretterjesztő csatornára kapcsolók figyelmét.


A nézők a dokumentumsorozatban négy ember szemszögéből ismerkedhetnek meg az emberi test működésével, miközben a szereplők szokatlan és meglehetősen ritka kísérleteknek vetik alá magukat. (Természetesen nem Jackass-féle őrültségekre kell gondolni - illetve olyasmikre is, de azért szalonképesebb formában.) A prezentációk közben (és előtt és után) a nézők tudományos magyarázatot kapnak a test szokatlan körülmények közötti viselkedésének okairól, miközben furcsa esetek kísérleteit és adatait elemzik a világ minden tájáról.

Doc Damage, Data Girl és a Petri-ikrek, valamint a test tűrőképességének tesztelése tehát július 28-án indul, az első adásokban gravitációs, hipnózisos kísérleteket látunk, és kiderül, hogy egy bélgilisztával fertőzött hús elfogyasztása esetén a parazita mennyi idő alatt jut át a testen.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások