Dugába dőlt a House készítőjének új sorozata

Dugába dőlt a House készítőjének új sorozata

2007. július 10. 14:59, Kedd
David Shore a legfőbb letéteményese a Doktor House című orvosi krimi amerikai és nemzetközi sikerének, ő az aki megteremtette a mufurc doki figuráját és ő látta meg Hugh Laurie-ban a potenciált, hogy sikerre viheti a sorozatot.

A sorozat eleinte senkit nem érdekelt és csak egy hajszál választotta el a bukástól és attól, hogy a FOX levegye műsoráról. A csatorna azonban látta a jó doktorban a potenciált, ő pedig bizonyított, és jelenleg a Doktor House Amerika második legnézettebb sorozata.


David Shore pedig nem ült a babérjain és új kihívásokat keresett. 3 évadnyi House után megpróbált átnyergelni egy újabb, általa készített sorozatra, a Winters-re, mely pilotját az NBC megbízásából készítette el. A tervezett sorozatban Famke Janssen által alakított címszereplő okos és dögös nyomozónő nagyjából női House-ként feltételezi, hogy munkájában mindenki (a gyanúsított, a tanú és a rendőr) hazudik - mindezek ellenére tűzön-vizen áttrappolni is kész a tettes elkapása érdekében. Gond csak akkor adódik, amikor új társat kap, egy mindenkiben csak a jót meglátó ifjoncot.

Az NBC végülis nem válogatta be a 2007/08-as évadra kiválasztott 5 sorozata közé a Winters-t, melyben Janssen mellett a 24-ből ismert Xander Berkeley és Sarah Clarke is játszott volna.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások