Itt az E3, a kiadók kipakolnak

Itt az E3, a kiadók kipakolnak

2007. július 10. 17:08, Kedd
Az E3 bár évről-évre veszít a jelentőségéből, még mindig a világ legnagyobb játékbörzéje. Nézzük, hogy a Codemasters, az EA, és a Midway hogyan mivel készül a nagy eseményre!

A Codemasters listájában semmi meglepőt nem találunk. A vállalat kizárólag már előre bejelentett játékokkal színesíti a rendezvényt. A Heißt, a Clive Barker's Jericho, a Turning Point: Fall of Liberty, valamint a Rise of Argonauts mind-mind a sajtó számára már ismert portékák.

Ugyancsak nem szolgál meglepetéssel az EA sem. A játékpiac legnagyobb hala számtalan játékkal érkezik ugyan, de mindegyik címről hallhattunk már. A látogatók a Crysis, a FIFA 2008, a Half-Life 2 Orange Box, a Hellgate: London, a Madden NFL 2008, a Medal of Honor: Airborne, az NFS: Pro Street, a The Simpsons, a Sim City: Societies, a Tiger Woods PGA Tour 2008 között válogathatnak majd.

A triászból egyedül a Midway érkezik eddig még le nem leplezett játékkal. A már bejelentett Blacksite, az Unreal Tournament 3, és Stranglehold mellett a kiadó egy a közönség számára eddig ismeretlen FPS-t, illetve akciójátékot is tartogat. A Hour of Victory-t az Xbox 360 tulajok már jól ismerhetik - a második világháborús játék most PC-re is megérkezik. A The Wheelman egy vérbeli akciójátékot takar, amelynek főszereplője nem más, mint a hollywoodi berkekben már ismert Vin Diesel lesz.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások