Időutazás a Hősök után

Időutazás a Hősök után

2007. július 12. 09:03, Csütörtök
Az NBC, a Heroes anyacsatornája, egész évadban nagy gondban volt, hogy milyen sorozattal próbálja meg a meglehetősen nagy nézettséggel rendelkező Hősök sikerét meglovagolni, de minden eddigi próbálkozása kudarcot vallott.

Sem Aaron Sorkin drámája, a Színfalak mögött, sem az ír maffiózókról szóló The Black Donnellys, sem pedig Ashton Kutcher legújabb reality-je, a The Wedding Crashers nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Így az NBC abba a helyzetbe került, mint az ABC a Losttal és a Grace klinikával: nem tud olyan műsort, sorozatot mögéjük rakni, ami érdekelné a felvezető sorozat nézőit.


Ezért is kerülhetett be a hétfő esti Heroes mögé az NBC által berendelt egyik újonc sorozat, a Journeyman, melyet Kevin Falls készített. A sorozat a Heroes-rajongó tinikorosztály ízlését leginkább kiszolgálva az időutazós tematikára fog épülni és egy San Fransisco-i újságírót állít a középpontba, aki ki tudja hogyan, de elkezd ide-oda utazni az időben - legfőképp a múltba. Az utazgatásai során problémákat old meg és megpróbálja nem összekuszálni a tér-időkontinuumot, de közben a jelenben is magyarázatot kell találnia a gyakori eltűnéseire.

A sorozat főszerepében a Rómából már ismert Kevin McKidd tűnik fel, s mellette Moon Bloodgood, Reed Diamond, Charles Henry Wyson és Gretchen Egolf lesz látható.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások