Az ima meghallgattatott: Pamela Anderson visszatér

Az ima meghallgattatott: Pamela Anderson visszatér

2007. július 16. 11:36, Hétfő
Az RTL Klub úgy tűnik nem bír magával és minden egyes aprócska megmozdulásával a nézők kegyeit keresik. Mi másnak köszönhető ugyanis, hogy a lefutott nyomozós sorozat helyére Pamela Anderson szériája kerül.

A Sue Thomas - FBI rajongói szomorkodhatnak, hiszen az RTL által napi bontásban sugárzott harmadik évad elfogyott, ellenben a kebelcsoda rajongói örömtüzeket gyújthatnak, hiszen a nyomozós sorozat helyére a V.I.P. - Több, mint testőr című akciókomédia kerül.


Az Egyesült Államokban kábeltévén négy évadot megélt sorozat középpontjában Vallery Irons, egy hotdog-árus áll, aki az események szerencsés alakulása folytán megmenti egy filmsztár életét, aki azon nyomban fel is kéri személyes testőrének a Pamela Anderson által alakított szőkeséget. Az eseményeket követően pedig egy csőd szélén álló biztonsági cég fogadja fel - és Vallery természetesen minden hozzánemértése ellenére folyamatosan bizonyít és véletlenül mindig sikerül elkapnia a rosszfiúkat.

A kellőképpen önirónikus, sokszor éppen az igazi Pamela Andersont kifigurázó sorozatban a jó kocsik (Mazda Miata, Jaguar XK8, Ford Mustang GT) mellett természetesen jó csajok is feltűnnek, név szerint Molly Culver és Leah Lail.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások