Doktor House: jön a 3. évad a TV2-n

Doktor House: jön a 3. évad a TV2-n

2007. július 17. 16:27, Kedd
A hír persze csak azokat éri meglepetésként, akik nem olvassák a TV2-ről szóló híreket, hiszen az előző évadban több népszerűségre esélyes sorozatát bebukó csatornán a mogorva doktor aratott.

Próbálkozhatott a csatorna Amerika egyik legnépszerűbb sorozatával, a Született feleségekkel, scifi-csemegékkel (Csillagközi romboló, 4400, A mélység fantomja), matekos krimisorozattal (Gyilkos számok) vagy akár szuperhősös, harcolós, repkedős fejlékelős üdvöskékkel (Hősök), szinte mindegyik alulmaradt a konkurenciával szemben.

Egy, csak egy legény volt talpon a vidéken, akire építeni lehetett, Doktor House, mely már a tavalyi kései időpontban is jóval nézettebb volt, mint azt este tíz után elvárható lenne, így nem volt csoda, hogy a második évadot már kedvezőbb, 21 órási kezdettel vetítette a TV2. Az eredmény pedig nem maradt el, az RTL Klub (és a világ) egyik legnézettebb sorozatát, a Miami helyszínelőket többször is elpáholta Gregory House és diagnoszta csapata.

Amellett, hogy a nyárra pihenőre küldött sorozat nemsokára visszatér a 2. évad folytatásával, a TV2 jelezte, hogy természetesen a 3. évadot is megvették, így remélhetőleg, akár a 2. évadot követően azonnal is adásba kerülhet.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások