Hősök: Angliában is csúcsnézettség

Hősök: Angliában is csúcsnézettség

2007. július 28. 15:37, Szombat
Anglia is csatlakozott azon országok közé, ahol az Ugly Betty mellett az idei év másik nagy felfedezett sorozata, a Hősök sikerrel debütált. A BBC2-n bemutatott képregényes, szuperképességes sorozat 4,3 millió nézőt vonzott.

Persze ez még nem jelent semmit, hiszen nálunk is a Lost óta nem látott nézettséggel debütált a Heroes, majdnem 1,7 millió nézővel, ami nagyon jól mutatja, hogy a marketing és az embereket érdeklő téma meghozza az első részekre a kíváncsi nézősereget. Az már más kérdés, hogy mennyi néző figyelmét köti le a sorozat, hányan maradnak a többi epizódra is a képernyők előtt.

Országos hálózazon pár napja debütált Angliában a Hősök és a BBC2-es vetítést 4,3 millóan látták, ami alig maradt el az egyik konkurens, az ITV jól bejáratott, 5. évados krimisorozatának, a Wire in the Bloodnak a 4,8 milliós, párhuzamos nézettségétől az este kilenc órás időpontban. A 8 Emmy-díjra jelölt sorozat a Channel 4 3 milliós nézettségű Big Brotherjét már nagy fölénnyel utasította maga mögé, akárcsak a BBC1 rendőrségi háttérmagazinját, melyet ugyancsak 3 millióan kísértek figyelemmel.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások