Az év scifisorozat sikere a TV2-re tart

Az év scifisorozat sikere a TV2-re tart

2007. július 29. 16:36, Vasárnap
Bár indultak népszerű és kevésbé népszerű szériák is 2006/2007-ben, mégis az egyik legnagyobb visszhangot a SciFi Channel minisorozata váltotta ki, melyet az AXN-es premier után végre a nagyobb közönség is megismerhet.

A SciFi Channelnek szokása, hogy évről-évre minisorozatokkal örvendeztesse meg nézőit. Ilyen minisorozat volt a Battlestar Galactica feldolgozás felvezető 3 órás filmje, de hasonlóképpen láthatták Amerikában (és ésőbb idehaza is) a minisorozat státuszú Földtenger-sorozatot, az 5 nap az életet vagy a képregény-adaptáció Painkiller Jane-t, amelyből utóbb sorozat is készült.

Úgy tűnik az Elveszett szobát (Lost Room) nem fogja utolérni az a végzet, hogy sorozat készülhessen belőle, így a rajongóknak meg kell elégednie 3*90 perccel, amely azonban kellőképpen misztikus és rejtélyes, hogy lekösse a nézőket. A TV2-n augusztus 8-tól, a Hősök helyén bemutatandó minisorozat történetéről vétek lenne elárulni sok mindent, elég annyit tudni, hogy a Peter Krause (Sírhant művek) által alakított nyomozó egy titokzatos tárgy jóvoltából titokzatos helyekre bukkan egy motelben.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások