Főműsorba tér vissza a Doktor House

Főműsorba tér vissza a Doktor House

2007. augusztus 2. 15:31, Csütörtök
Az amerikai ízlésben ritkán csalódik az ember, gondolhatjuk - a nézők egyik kedvenc sorozata a Doktor House, amely idehaza is hatalmas sikerrel megy a tévében. A sorozat nemsokára új részekkel tér vissza.

Pedig nem semmi vetélytárs jutott ki a jó doktornak, hiszen az RTL Klubos premierje óta Magyarország legnézettebb sorozatává vált Miami helyszínelőkkel kell megküzdenie és nagy meglepetésre a nem egyszer 1,5 millió körüli nézettséget produkáló krimisorozatot is sikerült több alkalommal is megelőznie a nézettségi versenyben.

A Doktor House, melyet még a sajnálatos szinkronhang-váltás sem rendített meg (sőt, az új szinkronnal még többen nézték a sorozatot) a nyár második felében az első évadot ismételte, hogy ősszel, az idény kezdetére új epizódokkal térhessen vissza. Az Index információi szerint a sorozat marad a jól bevált 9 órás időpontban, vélhetően szerdán, így az RTL Klubos Szökésnek, melynek első évada Amerikával ellentétben nálunk kirobbanó siker volt, nehéz perceket szerezhet Doktor House és csapata.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások