Jövő héten folytatódik a Prison Break!

Jövő héten folytatódik a Prison Break!

2007. augusztus 23. 11:44, Csütörtök
Végre kiderülhet, hogy mi is történik Scofielddel és kompániájával és talán arra is fény derül, hogy ki is áll a Lincoln-t börtönbe juttató üzelmek mögött. Már csak pár nap és folytatódik a Szökés.

Nagy meglepetésre a tavaly bemutatott Szökés első évadával Magyarország harmadik legnézettebb sorozata címet nyerte el, csak két nagyágyú, a Vészhelyzet és a Miami helyszínelők dicsekedhetett jobb nézettséggel. Így cáfoltunk rá arra a vélekedésre, hogy ami az Egyesült Államokban nem kirobbanó siker, az nálunk sem számíthat nagy érdeklődésre.

A Szökés első évada a fegyencek szökésével ért véget, így a második évadra nem kicsit változik meg a status quo, a sorozat új irányt vesz - az eddigi állandó helyszín, a Fox River helyére az egész USA-térkép lép be, folytonosan változó helyszínekkl. A nagy változásra pedig szerencsére Amerika kedvezően reagált, hiszen a Prison Break az új évadra újabb nézőket csábított maga mellé. A producerek ígérete szerint a menekülő nyolcak élete egy percig sem lesz biztonságban, az őket üldöző FBI (élen az új, állandó szereplő William Fichtnerrel, Mahone ügynök szerepében), valamint Bellick mindent meg fog tenni kézrekerítésük érdekében.

A sorozat második évada augusztus 29-én veszi kezdetét az RTL Klubon, 21.00-tól. A nagy kérdés, hogy Amerikához hasonlóan idehaza is sikerül-e új nézőket szereznie a sorozatnak a 2. évadra.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások